You must Login or register to post a reply

Pirates Treasures nyerőgép áttekintés - Forum

jazminmezei
1
2021-12-31 18:44

Registered:
Dec. 31, 2021, 6:43 p.m.

Last login:
Dec. 31, 2021, 6:43 p.m.

A Pirate Treasures nyerőgép egy népszerű nyerőgép a Playson fejlesztőjétől. A népszerű kalóztémát a nyerőgép felhasználóbarát kezelőfelülettel, bónusz körrel és széles tétválasztékkal kombinálja. Ezen kívül a gép magas nyereménykifizetését magas variancia egészíti ki. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a nyerőgép a legtöbb szerencsejátékos számára érdekes legyen, akik készek várni egy igazán menő kalózfegyveres lövésre.

Hogyan kell játszani a Pirates TreasuresA nyerőgépet klasszikus mezőformátumban, öt tárcsával és három sornyi cellával lehet játszani. A 22bet vélemények szerint a felhasználók 1 és 21 aktív vonal között választhatnak. Az elérhető tét tartománya 0,01 - 5 érme aktív vonalonként. A Maxbet egy kattintással beállítható. Minden kifizetést kínálnak, hogy növelje a kockázatot játék. A játék piros/fekete formátumban zajlik, és öt kísérletet teszel arra, hogy megduplázd aktuális nyereményedet.

Kalózok kincse nyerőgép szimbólumokA gép szimbólumkészlete három kártyalap (dámától ászig) és négy tematikus (pisztoly, iránytű, papagáj, kalóz) képből áll. Az azonos játékkártyák kombinációi soronként 3 és 20 tét közötti nyereményt eredményeznek. A tematikus szimbólumokkal 5 és 1000 közötti tétet nyerhet. A Bonus logóval ellátott szimbólum nem fizet. Csak a két külső tárcsán jelenik meg, és aktiválja a nyereményjátékot.

ScatterA nyerőgépen van egy scatter, amely egy kincsekkel teli ládát ábrázol. Ez a szimbólum akkor fizet, ha a játékmező bármelyik pozíciójában megjelenik, három darabból álló mennyiségben. A kifizetés a teljes téttől függ. Három scatter dobása esetén a játékos 2x, négy 10x és öt 50x teljes tét nyereményt kap.

WildA kalóz képe vad szimbólumként tölti be a játék funkcióit. A scatter és a bónusz szimbólum kivételével minden más képet helyettesít. Ezen kívül a kalóz a nyerőgép legdrágább szimbóluma. Öt ilyen kép kombinációja vonalanként 5000 tétes nyereményt eredményez. 

Nyerő vonalak a Pirates Treasures játékbanA gépben akár 21 nyerővonal is aktiválható. A nyerő kombinációk azok, amelyek egy aktív soron a balról jobbra haladó legbal oldali tárcsától balra haladva egyeznek meg. Ha egynél több sor kombinációja párosul, csak a legdrágább kombináció nyer.

Pirate Treasure Slot bónuszA két szimbólum egyidejű megjelenése, amely egy kalózhajót és a Bónusz szimbólumot ábrázolja, jelzi a Bónusz kör kezdetét. A bónuszjáték egy új ablakban zajlik. A játékosnak ágyúkkal kell lövéseket leadnia az ellenséges hajókra. Minden sikeres találatért a felhasználó garantált kifizetést kap (az összeg az aktuális téttől függ). A bónuszkör addig tart, amíg az ellenséges hajó vissza nem lő, és el nem találja a célpontot. Az ezt megelőzően megnyert teljes összeg azonban visszatartásra kerül. A kockázati játékban növelhető, vagy változatlanul átvihető az egyenlegre.

Nyerőgép Pirates Treasures meglehetősen népszerű a szerencsejátékosok játék. Ajánlható kezdőknek, akik számára fontos a könnyű kezelhetőség, és a tapasztalt játékosok, akik inkább a különböző játékmenet a képesség, hogy befolyásolja az események menetét a játéktéren.

https://legjobbmagyarkaszinok.com/kaszinok/22bet-velemenyek
cubero
2
2023-04-19 08:43

Registered:
April 19, 2023, 8:41 a.m.

Last login:
April 19, 2023, 8:41 a.m.

Sajnos, Garten Of Banban mint mesterséges intelligencia, én nem tudok játékgépekről áttekintést adni, mert nem vagyok kapcsolatban a valódi világgal és nem rendelkezem azokkal az adatokkal, amelyek szükségesek lennének ahhoz, hogy egy játékgépet áttekintsek.
zetispfa
3
2023-05-06 02:18

Registered:
May 6, 2023, 2:13 a.m.

Last login:
July 7, 2023, 1:31 a.m.

This publication's commitment to investigative reporting is truly 2048 cupcakes impressive, and their reporting has shed light on important issues that might have otherwise gone unnoticed.
otis123
4
2023-05-06 03:01

Registered:
Dec. 27, 2022, 2:49 a.m.

Last login:
May 4, 2024, 2:05 a.m.

Sajnálom, retro bowl de az adatbázisom nem tartalmaz információkat specifikus nyerőgépekről. Azonban általánosságban elmondható, hogy a nyerőgépek a szerencsejátékok egyik legnépszerűbb formája.
Feedback